De persoon achter VormBeeld ben ik, Helga Hamstra. Tijdens mijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Kampen heb ik stages gelopen bij het tijdschrift 'Eigen huis & Interieur' en bij 'Dilect grafisch ontwerpen' (Schiedam). Bij Dilect heb ik na mijn afstuderen bijna tien jaar praktijkervaring opgedaan en ben ik betrokken geweest bij het vormgeven en ontwerpen van veel uiteenlopende grafische projecten.

In 2002 ben ik als freelance ontwerper gestart met VormBeeld. Sinds die tijd heb ik een trouwe en groeiende kring van opdrachtgevers voor wie ik steeds weer met plezier opdrachten uitvoer. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere afkomstig uit de sociaal-(multi)culturele dienstverlening, consultancy en daarnaast maak ik ook grafische ontwerpen voor particulieren (bijv. uitnodigingen, trouw/geboortekaarten).

Uiteraard bedenk ik ook graag voor nieuwe opdrachtgevers een passende vormgeving voor hun 'product'. Persoonlijke samenwerking en helder overleg is bij het ontwikkelen van een ontwerp voor mij erg belangrijk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen via 0521 854718 of mail@vormbeeld.nl

Wie is VormBeeld?